Välkommen
in i värmen

Vi levererar miljövänlig fjärrvärme till konkurrenskraftiga priser.

Vår värmeproduktion

Vår fjärrvärme är i det närmaste fossilfri. Vi levererar värme till din fastighet till ett konkurrenskraftigt pris jämfört med andra tekniska lösningar, som exempelvis värmepump. Torsnet utför också olika former av service för att du ska få en driftsäker värmeleverans över tid.

Ligger din fastighet i centrala Torsås så omfattas den sannolikt av fjärrvärmenätet. Se kartan nedan. Är du intresserad av att ansluta dig, så skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig och hjälper till med det praktiska.

Driftinformation
och nyheter

Driftinformation
Fjärrvärme

Just nu har vi inga kända driftstörningar.

2024-04-29

Vårt projekt med nytt fjärrvärmenät i Söderåkra fortlöper. Vi börjar närma oss slutfasen. Här bygger vi panncentralen, den ska vara i drift i slutet av juni.

Läs mer

2023-10-31

Kraftigt ökade kostnader för införskaffning av biobränsle och övriga leverantörers höjda priser medför att fjärrvärmepriset behöver justeras. Höjningen kommer att bli 11% på samtliga prisparametrar. Den totala kostnaden för en villa med förbrukning på 20 000 kWh höjs i genomsnitt med ca 208 kr/månad (se tabell nedan). Energipriset höjs med 11:45 öre/kWh inklusive moms för småhus, […]

Läs mer
Nyhetsarkivet Fjärrvärme