Välkommen på informationsmöte

Tisdagen den 5 september kommer vi ha ett informationsmöte angående utbyggnaden av nytt fjärrvärmenät i Söderåkra. Projektet delfinansieras via Klimatklivet och Europeiska unionen – NextGenerationEU.

Du är välkommen till Möre Hotell i Söderåkra kl. 18:00.

Där får Du träffa oss på Torsnet och en del av de entreprenörer som hjälper oss med projektet.

Vi kommer informera mer om hur fjärrvärme fungerar och vad Du som fastighetsägare bör tänka på inför installation m.m.

Visste Du att från den 3 juli 2023 kan du som äger ett småhus som värms upp med el eller gas söka bidrag för energieffektivisering. Du kan ansöka om bidrag för materialkostnader för vissa åtgärder på värmesystemet, till exempel att ansluta till fjärrvärme. Du kan också ansöka om bidrag för åtgärder på klimatskärmen, men bara om du först fått bidrag till åtgärder på värmesystemet i samma hus.

Du kan få bidrag för högst 50 procent av materialkostnaderna för åtgärderna, dock högst 30 000 kronor för värmesystemsåtgärder och högst 30 000 kronor för klimatskärmsåtgärder. Mer informations om bidraget finns på Boverkets hemsida.

Om Du är intresserad av att få fjärrvärme men inte kan medverka på informationsmötet ber vi Dig kontakta oss på 010-35 332 50 eller 010-35 332 52.

Vi bjuder på kaffe och kaka.

Välkomna!

Fler nyheter

2020-05-29

Välkommen till vår nya webbplats! Här hittar du all information du behöver om våra produkter och tjänster, samt kontaktuppgifter till kundservice om du har några frågor.

Läs mer

2020-05-29

Nu är det officiellt! Vi på Torsås Fjärrvärmenät AB har bytt namn till Torsnet AB.

Läs mer

2020-05-29

Nu lanserar vi Torsnet. Se vår film här.

Läs mer
Nyhetsarkivet