Tänk på din vattenmätare

Vi vill påminna dig om att det är viktigt att ha det frostfritt vid vattenmätaren. Om vattenmätaren inte skyddas mot kyla, kan den frysa sönder och orsaka stora vattenskador. Detta kan leda till merkostnader för både dig och oss.

För att undvika detta, vänligen se till att vattenmätaren placeras i ett frostfritt utrymme och att avstängningsventilerna monteras på varje sida om mätaren. Väggparti och golvet intill måste tåla läckage av vatten. Vattenmätaren monteras i en vattenmätarkonsol som är godkänd av oss. Placering av vattenmätaren ska vara upplyst och lättåtkomlig för avläsning, kontroll och byte.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Tack för att du tar hand om din fastighet och vattenmätare.

Fler nyheter

2024-05-30

Under juni och juli kommer vi att underhålla de villapumpstationer som finns i Torsås kommun. Det gör vi för att säkerhetsställa driften framöver. Har ni några funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Läs mer

2024-05-24

Just nu går det åt mycket vatten i Torsås kommun och sydöstra Kalmar kommun.En hög vattenförbrukning tillsammans med en fortsatt solig väderprognos gör att vi nu måste bli mer sparsamma med vattnet för att undvika bevattningsförbud.– På grund av tekniska begränsningar i ett av våra vattenverk måste Kalmar kommuns sydöstra del och Torsås kommun vara […]

Läs mer

2024-04-29

Vårt projekt med nytt fjärrvärmenät i Söderåkra fortlöper. Vi börjar närma oss slutfasen. Här bygger vi panncentralen, den ska vara i drift i slutet av juli.

Läs mer

2024-01-17

Vi har nu kopplar in ca 1400 kunder och har ca 1050 kunder som valt en tjänst i vårt fibernät. Installation av sista beställda kunderna pågår i alla etapperna. Pågående projektet rörande fiberutbyggnad i Torsås kommuns regi kommer att avslutas vid årsskiftet 2023/24. Våra entreprenörer kommer att avsluta, återställa och färdigställa utbyggnaden inom kort. För […]

Läs mer

2020-05-29

Nu lanserar vi Torsnet. Se vår film här.

Läs mer

2020-07-06

Pga. pågånde va-arbete kommer det att vara begränsad framkomlighet på Kalmarvägen från Allfargatan mot Söderåkra. Planerat arbete v 28-30. Välj gärna annan väg om möjligt.

Läs mer

2020-07-08

Just nu har vi 213 kunder som har beställt fiber och 80 som har lämnat en intresseanmälan.

Läs mer
Nyhetsarkivet